TRANSPORT GRATUIT LA COMENZILE PESTE 200 LEI

Pietrele semipretioase: ce sunt si cum le alegem?

Pietrele semipretioase: ce sunt si cum le alegem?
Pietrele semiprețioase sunt minerale, care după șlefuire sunt fie montate în bijuterii, fie transformate în obiecte decorative. 
Pietrele semiprețioase  au fost folosite timp de mii de ani de către azteci și egipteni care le încorporau în bijuterii, amulete și diverse statuete și tot din aceste timpuri apar și primele informații legate de proprietățile vindecătoare ale acestor pietre, acestea ajutand  în reglarea dezechilibrelor pe care le avem în corp.
Pietrele semipretioase au o energie aparte, asadar simțim lucruri diferite în momentul în care interacționăm cu o piatră semiprețioasă.
Astrologii, spre exemplu, recomanda sa alegem pietre semipretioase in functie de zodia noastra,  deoarece fiecare piatră are rolul ei, fie el de a proteja, a energiza, a curăța sau a ajuta în îndeplinirea unor scopuri și obiective.

Ce piatra semipretioasa alegem in functie de zodie?

Vărsător: ametist
Vărsătorii sunt spirite creative, libere, plini de idei și pasiuni. Nu puțini dintre ei doresc să schimbe lumea și chiar cred că eforturile lor sunt utile. Piatra lor principală, ametistul, li se potrivește mănușă, deoarece îi ajută să-și tragă rasuflarea și le oblojește rănile sufletești dobândite în luptele lor.

Pești: acvamarin
Semnificația lui poate fi citită prin natura indecisă a Peștilor, dar și prin orientarea lor circulară cu care cuprind toate aspectele unei probleme. Fiind foarte sensibili, Peștii tind să se refugieze într-o lume interioară, ei preferând mai mereu siguranța în fața noului.

Berbec: jad
Sunt motivați, entuziaști și pot fi conducători îndrăgiți. Determinarea lor înnăscută, secondată adeseori de inteligență le conferă o atractivitate directă, ajutându-i să se înconjoare de prieteni foarte ușor.

Taur: smarald
Oamenii născuți în această perioadă sunt bine orientați către bucuriile simple, naturale și vor munci sistematic pentru a obține confortul siguranței. Ei vor lupta pentru dragoste cu răbdare, vor munci pentru carieră cu tenacitate, vor strânge resurse cu pasiune. 

Gemeni: perla
Felul de a fi al Gemenilor este ușor de recunoscut: sunt firi jucăușe și pasionale. Inteligența este arma lor principală, curiozitatea îi ține mereu ocupați iar o conversație intelectuală este cu ei un deliciu.

Rac: rubin
Racii sunt persoanele cu cea mai dezvoltată inteligență emoțională. Sunt timizi, mai degrabă retrași, iar mediul lor favorit este familia, pe care o răsfață fără de egal.

Leu: peridot
Extrovertitul Leu iubește să rezolve neobosit treabă după treabă și adoră să i se spună că o face extraordinar. Pentru Leu nu există locul doi, ei au nevoie să fie cei mai buni și sunt surprinși, dar nu invidioși, dacă cineva chiar a rezolvat ceva mai bine decât ei.

Fecioara: safir
Când spui că Zodia Fecioarei este pragmatică, meticuloasă, analitică sau perfecționistă și te oprești aici, nu este suficient. Oamenii născuți în această perioadă a anului pun toate calitățile lor în slujba celor iubiți.

Balanta: opal
Balanța, o zodie iubitoare de armonie, de frumos, o zodie a eleganței și a bunului gust. Ei sunt apreciați de toți ceilalți deoarece inspiră seninătate și un real interes față de interlocutori.

Scorpion: topaz
Cei născuți în zodia Scorpion au o personalitate bine definită, bine exprimată și urmează țeluri clare. Își susțin intențiile cu pasiune și hotărâre, și nu de puține ori așteaptă acest lucru și de la cei apropiați.

Sagetator: turcoaz
Dacă dialoghezi cu o persoană iubitoare de călătorii dar și de semnificațiile acestora, înseamnă că ai în față un Săgetător. Atuurile lor sunt: o minte deschisă, bucuria libertății, prietenia și curiozitatea. Uneori sunt arțăgoși, dar numai când sunt plictisiți.

Capricorn: granat
Cea mai hotărâtă zodie ,Capricornul, este și puntea între anul prezent și anul viitor. Dețin un bun control de sine și te poți bizui pe ei. Ei își aleg vise realiste și cu tenacitate se vor îndrepta către atingerea lui. Sunt cei mai buni șefi, având calități înnăscute pentru a realiza cu echipa orice își propun.

Desigur, cele mentionate mai sus sunt doar recomandari facute de anumiti speciliasti sau astrologi. Sa nu uitam ca cel mai important aspect este sa fim noi multumiti de alegerile facute si sa ne simtim bine in pielea noastra indifirenet de ceea ce purtam.

 
 

Suport clienti 8:30 - 17:00

0753707447 contact@hanny.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!